У четвртак виртуелни Сајам запошљавања – Обезбеђено учешће 70 компанија из целе Србије

Национална служба за запошљавање (НСЗ) организује виртуелни Сајам запошљавања, коришћењем иновативне интернет технологије која обезбеђује једноставан приступ и виртуелно окружење прилагођено корисницима.

Сајам се одржава у четвртак, 20. маја 2021. године од 10.00 – 16.00 часова.

На Сајму  је обезбеђено учешће 70 компанија из Србије које нуде могућност за запослење, а очекује се учешће 7.500 регистрованих учесника, тражилаца посла. Учешће на сајму је бесплатно за све учеснике.

Сви који траже посао могу да се на једноставан начин пријаве и учествују на Сајму. Није потребно инсталирање било каквог додатног софтвера за регистрацију, а укључење је могуће онлајн са било ког уређаја (мобилни телефон, таблет, лаптоп, десктоп рачунар) кликом на: www.nsz-sajamzaposljavanja.rs

Иако се одвија у виртуелном окружењу, овај Сајам је прилика да они који траже посао директно разговарају са послодавцима и информишу се о могућностима за запослење. Могућности су бројне за кандидате различитих образовних профила, нивоа квалификација и досадашњег радног искуства.

Током целог трајања Сајма, на располагању ће бити и представници НСЗ, чији се инфо пут налази у Главној хали. Пратећи догађаји који се одржавају на Сајму су и свечано отварање као и вебинари који ће се одвијати у Конференцијској сали и сали за вебинаре (сала са ознаком „Вебинари“).

Сајам се организује уз подршку глобалног Програма „Миграције и развој“ који у Србији спроводи Немачка организација за међународну сарадњу – ГИЗ. За више информација о Сајму:

https://www.nsz-sajamzaposljavanja.rs/za-medije/

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.