У једном европском граду кригла пива је јефтинија од флаше воде

Pivo

Да ли сте знали да постоји европски град у коме кригла пива кошта мање од флаше воде у Великој Британији?

Док је просечна цена кригле у Великој Британији огромна – 6,09 фунти (7 евра), не морате ићи далеко да би се цене спустиле – много ниже.

Један град у северној у северној Мађарској, је право место ако сте жедни и имате буџет. Кригле тамо коштају само 89 пенија, што је најјефтиније у Европи и више од шест пута јефтиније од УК.

У питању је Дебрецин, у ком сем сјајних пабова има много тога да се уради и види. У ствари, Дебрецин је дом светске баштине УНЕСЦО-а.

Национални парк Хортобаги, који се налази северно од центра града, је огромна област равница и мочвара и дом за неке прилично импресивне дивље животиње. Уколико имате среће видеће водене биволе, говеда и коње, које јашу традиционални пастири познати као Цсикос.

Од Београда је удаљен 473 км, тако да за нешто више од пет сати вожње стижете.

А Мађарска није једини избор за добро и повољно пиво. Истраживање на сајту за поређење путовања, деалцхецкер, открило је нека друга места на којима можете узети пивце по безобразно ниским ценама.

Град Пуерто де ла Круз на Тенерифима нуди пиво по цени од само 1,60 фунти (1,84 евра).

Следећа је још једна популарна дестинација. У Фару у Португалу, пиво кошта само 2 фунте (2,3 евра). Савршено за пијуцкање када уживате у прелепом времену и пешчаним плажама Алгарвеа.

Дакле, уместо да се упутите у локалну пивницу овог викенда, можда бисте желели да резервишете лет, пише Метро.цо.ук.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs