ФК „Динамо“ оверио јесењи наслов сомборског првог разреда

sport vizual

Првог дана викенда, одиграна су два меча МФЛ Сомбор – први разред. Екипа „Кордуна“ поражена је на домаћем терену против Тереквеша из Свилојева. Виђено је пет голова на мечу. Домаћин је повео у седмом минуту меча поготком Николе Секулића. Радост домаћина трајала је свега двадесетак секунди, пошто су гости у истом минуту изједначили голом Комадине. Девет минута пре одласка на одмор Ненад Бачић је преокренуо и довео госте у вођство. Са тим резултатом се отишло на одмор. Мреже су мировале до 73. минута када су поново виђена два поготка. Кордун је поравнао резултат преко младог Николе Михајловића, а само што су гости кренули са центра стигли су до другог вођства на мечу. Стрелац трећег гола за екипу из Свилојева био је Никола Дамјановић. Овим поразом, Кљајићевчани су пали степеницу ниже на табели, док су гости са нова три бода успели да напредују три места и сада су шести тим лиге са 16 бодова.
У оџачком дербију Борац из Бачког Грачаца славио је минималним резултатом над „Задругаром“ из Српског Милетића. Стрелац одлуке био је Вук Орловић у 43. минуту меча.
Данас су одиграни преостали мечеви. Сомборски представници били су више него успешни. „Раднички“ је са двоцифреном разликом „испрашио“ екипу из Оџака, Шантић је са 8:0 добио „Младост“ из Крушчића, док је екипа из Бачког Брега лаганом победом у Лемешу оверила јесењи наслов сомборског првог разреда. Првенство се наставља у марту наредне године. Већ на старту гледаћемо сомборски окршај између „Кордуна“ из Кљајићева и јесењег првака из Брега.
Резултати и извештаји овог кола:
Алекса Шантић – Младост (К) 8:0 (3:0)
Јединство Лемеш – Динамо 1923 0:4 (0:1)
Кордун – Тереквеш 2:3 (1:2)
Борац (БГ) – Задругар 1:0 (1:0)
Раднички – ОФК Оџаци 10:0 (6:0)
Полет (Р) – Полет (С) 0:3 (0:1)
Слободна је екипа Омладинац (Д).
Табела:
Динамо 1923 – 33,
Полет (С) 31,
Раднички 30,
Алекса Шантић 22,
Младост (К) 17,
Тереквеш 16,
Задругар 15,
Кордун 14,
ОФК Оџаци 13,
Омладинац 11,
Полет (Р) 9,
Јединство Лемеш 9,
Борац (БГ) 7.
Парови наредног (14) кола:
Полет (Р) – ОФК Оџаци,
Раднички – Задругар,
Борац (БГ) – Тереквеш,
Кордун – Динамо 1923,
Јединство Лемеш – Младост,
Алекса Шантић – Омладинац (Д)
Слободна је екипа Полет (С).

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs