Хајдук се бори за опстанак у Српској лиги

sport vizual

У последњем колу првенства у Српској лиги Војводина, фудбалери Хајдука у Кули дочекују ОФК Вршац. С обзиром да се на табели тренутно налазе на позицији која их води у нижи ранг Куљани немају избора, морају тражити победу. Статус Хајдука, међутим, не зависи само од сусрета са Вршцем, већ и од исхода дуела Кикинде и Радничког из Зрењанина. Да би остали српсколигаши, фудбалерима Хајдука је, уз победу против Вршчана, потребно да Зрењанинци не победе у Кикинди. Меч између Хајдука и Вршца ће на стадиону „Милан Средановић“ бити одигран сутра, а почеће у 17.30 часова.

У претпоследњем колу првенства у СПЛ, све три екипе из кулске општине су домаћини. Црвенка дочекује Нашу звезду из Силбаша, Липар је домаћин екипи Будућности из Младенова. Липарчани морају победити како би избегли калкулације у вези са опстанком. Русин у Руском Крстуру дочекује екипу Полета из Каравукова. Сви сусрети су на програму у недељу, а почеће у 17.30 часова.

Последње коло првенства у Међуопштинској лиги 1. разред обележиће општински дерби, јер ће се у Сивцу састати Полет и Младост из Крушчића. С обзиром да су одавно решиле свој статус обе екипе могу играти растерећене резултатског императива. Кула ће на Гедеру угостити другопласирану екипу ОФК Оџаци. Ови сусрети су такође на програму у недељу, од 17.30 часова.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs