„Хајдук 1912“ улази у првенство са озбиљном екипом

sport vizual

Кулски „Хајдук 1912“ наставља да комплетира екипу. У протеклих пар дана, параф за екипу из Куле потписали су млади Андреј Вујовић (2005) и Вељко Петрић (2004). Обојица су у претходном периоду боравили на Градском стадиону у Сомбору, где су забележили и по неколико сениорских наступа. Поред њих двојице, ангажовани су и Вељко Ђурђевић (2003) који игра на позицији штопера и долази из „Колубаре“ из Лазаревца, те лево крило Михаило Љумовић (2004) који је до сада наступао за „ИМТ“ из Београда. Велико појачање стиже из Лучана. Дрес „белих“ задужио је Стефан Живковић. Игра на позицији левог бека. У досадашњој каријери одиграо је 99 утакмица у Супер лиги Србије. Носио је дрес „Чукаричког“, Земуна, „Младости“, а играо је још и у Казахстану и Грчкој. Договорена је сарадња и бившим првотимцем „Црвене звезде“ Јованом Крнетом. Искусни штопер је након Звезде провео пет година у Украјини, Азербејџану и Грчкој, а након тога наступао је за: Инђију, Рудар из Пљеваља и Смедерево. Последње појачање је Никола Јовановић, бивши играч београдског Рада.
Оно што је сигурно је да ће тренер Жељко Рачић ове сезоне на располагању имати велики ростер искусних играча суперлигашког калибра и да ће бити на великим, али „слатким“ мукама приликом формирања стартне поставе.
Овим информација треба додати и да ће „Хајдук 1912“ сутра, 5. августа, од 17 часова, на свом стадиону „Милан Средојевић“ угостити Младост из Бачког Јарка.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs