„Холивудска“ потера у Мериленду: Бежећи од полиције променио три украдена возила и изазвао 13 судара

Policija

За мушкарцем из Мериленда покренута је полицијска потера, током које се он смењивао за воланом два украдена камиона, а затим и украденог возила хитне помоћи.

Пре хапшења, он је ударио у више возила на главним саобраћајницама у околини Вашингтона, саопштила је полиција.

Како је наведено, потера је кренула са ауто-пута И-66, пребацила се на ауто-пут И-395, и наставила до меморијалног правца „Џорџ Вашингтон“ у Вирџинији, да би се затим вратила на И-395 у Дистрикту Колумбија, пренела је телевизија НБЦ.

Полиција државе Вирџинија идентификовала је осумњиченог као Дарела Колдвела (30), из Брандивајна, у Мериленду.

Он је у украденом камиону изазвао судар више аутомобила на ауто-путу И-395, затим се на меморијалном путу пребацио у други и њиме такође направио судар, иако детаљи те друге крађе нису јасни. На крају је украо и возило хитне помоћи које је стигло на лице места.

Док је био у возилу хитне помоћи, ударио је у најмање 13 других возила и налетео на полицијско возило. Ухапшен је након коначног директног судара.

Колдвел се суочава са више федералних и локалних оптужница.

„У овом тренутку, државна полиција је утврдила и истражује 13 несрећа које су почињене украденим возилом хитне помоћи“, наводи полиција у саопштењу за јавност.

У том низу несрећа нико није теже повређен, али је неколико особа пребачено у болнице са лакшим повредама.

Полицајци који су учествовали у потери и медицинари из украденог возила хитне помоћи нису повређени, саопштиле су власти.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs