Хоћете 100 евра од државе, а немате рачун у банци? Постоји решење, а пријава је једноставна

Sto eura

Пријава за 100 евра почиње 15. јануара и трајаће до 30. јануара.

Нови пакет новчане подршке државе, за који пријава почиње ускоро, опредељен је3 за више од милион младих, тачније 1.050.000 оних који имају од навршених 16 до навршених 29 година.

Многи од њих немају рачун у банци, имајући у виду да нису запослени или да се школују, али то није и препрека да од државе добију својих 100 евра који ће бити исплаћени 1. фебруара.

Пријава за 100 евра почиње 15. јануара и трајаће до 30. јануара. За добијање новца у пријави је потребно навести четири кључна четири података, а један је и назив банке у којој имају рачун.

– Пријава је иста као што је била и за 100 евра, потом за 30+30, а онда и за 20 евра који су исплаћени у децембру. На порталу Управе за трезор је потребно унети име и презиме, јединствени матични број, број личне карте и да се изабере банка где је отворен рачун – саопштило је Министарство финансија.
Они који немају рачун у банци, не треба да брину. У том случају, у пријави је неопходно да наведу само име банке у којој желе да им држава аутоматски отворити наменски рачун.

Када им новац буде уплаћен, практично је потребно само са личним документом да оду у банку коју су навели у пријави.

Сви пунолетни, укључујући и ове младе, током претходне године од државе су подсетимо добијали новац у више наврата – укупно 80 евра у три исплате.

Коме све следује још новца?

Претходно је најављено да ће по 10.000 динара добити и сви здравствени радници и то крајем јануара, почетком фебруара.

Помоћ пензионерима од 20.000 динара (око 170 евра) биће им на рачуне уплаћена у фебруару 2022. године. На ову помоћ имају право сви пензионери, без обзира колика им је пензија.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије