Хуманитарна акција Народне библиотеке у Кули и ученика ОШ ”Петефи Шандор“ Кула

Logo

У склопу пројекта “Наше мало некоме значи пуно“ Народна библиотека у Кули, у сарадњи са ученицима ОШ “Петефи Шандор“ из Куле, отворила је хуманитарну изложбу радова ученика ове школе. Приходи од изложбе намењени су лечењу Ленке Боговачки, која се налази у иностранству на постоперативном опоравку након трансплатације јетре, и Нађе Бокан која болује од церебралне парализе.

Идеја за ову хуманитарну изложбу је потекла од ученика ИИИ3 разреда и учитељице Маријане Коларић, који су уступили своје радове како би помогли у лечењу ове две девојчице. Народна библиотека у Кули је, дајући свој допринос, донела одлуку да ће сви приходи од учлањења у библиотеку у току трајања изложбе бити донирани за лечење поменутих девојчица.

Организатори акције се захваљују општини Кула и Удружењу МНРО „Плава птица“ у Кули на подршци, као и свим грађанима који ће својим донацијама помоћи што бржем опоравку ове две девојчице.

Изложба је отворена сваког радног дана у просторијама Народне библиотеке у Кули, од 8 до 18 часова, и трајаће до 17.12.2021. године.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs