Хуманитарни базар за Сомборку Драгану Просингер

budi human

Због хитности прикупљања средстава, у суботу 5. фебруара, од 10 до 13 часова ће бити одржан „брзи хуманитарни базар“ за Сомборку Драгану Просингер. Базар ће трајати краће него обично због изразито ниских температура, а одржаће се на главној улици испред „Градске кафане“.

Наша суграђанка болује од целебралне парализе још од рођења. Ипак, упркос свом хендикепу, завршила је Правни факултет и психологију. Иако се кроз живот борила и вредно радила на томе да се њено здравствено стање побољша, видљивих резултата готово да није било. За операцију која јој је заказана за почетак фебруара, а која би јој омогућила макар мало лагоднији живот, недостаје 100.000 динара. У те сврхе се и организује овај хуманитарни базар, на коме ће бити изложени слаткиши, сланиши, мед играчке, књиге, накит и остале рукотворине. Сви заинтересовани суграђани могу на овај базар понети ствари које им више нису потребне, а употребљиве су и могу бити изложене и продате на базару.

Организатори позивају угоститељске објекте, фирме, предузетнике и све оне који су у могућности да тог дана послуже или продају неки свој производ у хуманитарне сврхе. Такође, позивају се и салони лепоте, ординације, школе страних језика, ауто-школе, такси удружења и други да истог дана један део својих прихода издвоје и уплате на Драганин рачун.

Базар организује неформална група „Мало пружи“ уз подршку Удружења старих уметничких заната и домаће радиности СОВОЈ.

Не треба заборавити да је Драгана члан Фондације „Буди хуман“ под редним бројем 243, па се грађани позивају да и на тај начин помогну да се овој суграђанки обезбеди неопходан новац за операцију.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије