Хуманитарни турнир “Играј за осмех”

Stoni fudbal

Школа за основно и средње образовање са домом ученика „Вук Караџић“ добила је, након успешно реализованог хуманитарног турнира, сто за играње стоног фудбала.

Турнир на коме су сакупљана средства за куповину овог стола организован је у Клубу стоног фудбала „Занзибар“ 9. јануара 2022. године. Двадесет учесника овог хуманитарног турнира уплатили су котизацију од по 500 динара, па је на тај начин прикупљено 10.000 динара, а током трајања турнира је била постављена и „тегла љубави“ из које је избројано 18.000 динара након завршетка турнира.

Сав прикупљени новац предат је професору физичког васпитања из СОШО „Вук Караџић“ који је званични иницијатор ове акције. Овој акцији присуствовали су и ђаци школе, заједно са својим менторима и пратиоцима, а Клуб „Занзибар“ није их испратио кући без поклона. Малишанима су уручене Захвалнице за учешће на турниру, златне медаље и чланске карте овог удружења.

Овај турнир, под паролом „Играј за осмех“, само је једна у низа манифестација и акција које се спроводе како би се улепшао и олакшао живот полазницима СОШО „Вук Караџић“.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови: