Цветна пијаца у Апатину 28. и 29. априла

Цветна пијаца у Апатину биће одржана у среду и четвртак, 28. и 29. априла, у пешачкој зони улице Српских владара, у периоду од 8 до 18 сати оба дана.

Како сазнајемо од Немање Јовића, директора Туристичке организације општине Апатин, због актуелне епидемиолошке ситуације, током пијаце неће бити организовани забавни садржаји и наступи културно-уметничких друштава. 

  • За Цветну пијацу у Апатину ће бити обезбеђене све епидемиолошке мере. Имаћемо присутне ковид редаре који ће упозоравати све присутне на поштовање мера. Превасходно, обезбедили смо три метра размака између сваког штанда и максимално два излагача, односно продавца по једном штанду, који су у обавези да сво време трајања Цветне пијаце носе заштитне маске и користе дезинфекциона средства, рекао је Јовић и додао да је одзив излагача добар.
  • У Западнобачком округу је већ одржано неколико оваквих догађаја. Сви су изузетно успешно протекли и исто очекујемо и за Апатин, нарочито због тога што сигурно имамо најбоље услове, с обзиром на дужину наше пешачке зоне где ће Сајам бити одржан. 

У понуди на Цветној пијаци биће све врсте цвећа, како кућног и балконског, тако и баштенског. Такође, моћи ће се пазарити и зачинско биље, баштенски алат, украси и саксије за баште, а од продаваца ће се моћи добити и многи корисни савети.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Тагови:

Најновије