Црвени крст: Обуке у пружању прве помоћи за запослене

Crveni krst Srbija

Црвени крст у Србији реализује обуке у првој помоћи за запослене, у складу са Законом о безбедности и здрављу на раду и важећим правилником Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања о начину и роковима оспособљавања запослених у првој помоћи.

Основна обука за запослене намењена је запосленима, без обзира на изложеност ризику и траје 6 школских часова. Током ове обуке стичу се основна знања и вештине прве помоћи. Цена ове обуке износи 2500 динара.

Напредна обука за запослене намењена је запосленима на радним местима са повећаним ризиком у трајању од 12 школских часова. Ова обука је сачињена од четири модула према врсти ризика на радном месту и цена обуке износи 4000 динара.

Обука се изводи у малим групама, што пружа оптималне услове за рад и учење. Настава је активна и усмерена на практично савладавање вештина прве помоћи, уз коришћење одговарајуће опреме и материјала. Обуку изводе предавачи прве помоћи са лиценцом Црвеног крста Србије. Након обуке врши се тестирање знања и полазници добијају Уверење о завршеној обуци.

Из Црвеног крста Кула истичу да се сви заинтересовани послодавци могу јавити на контакт телефоне: 025/722125 , 064/9710283 , 060/3220813, додајући да поред ове обуке врше и обуку за возаче у трајању од осам часова.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs