Црна Гора добила аутентичне шампионе: Лидија и Филип заједнички прекинули излежавање после 50 дана

Takmičenje

Филип из Мојковца и Лидија из Никшића заједнички су одлучили да 50-тог дана означе крај такмичења у излежавању у Етно селу Монтенегро, код Плужина.

“Било је смеха, плача, молитви.. Њих двоје од укупно 21 су испратили такмичаре из Црне Горе, Русије, Србије и Украјине. Обоје су одлучили да заједно стану на трон и сложно уз поруку свим југословенским народима и политичарима поруче да љубав и слога решавају све. Филип као џентлмен препушта медијску победу Лидији”, објављено је на Инстаграм профилу Етно села Монтенегро.

Лидији је тако припала награда 1.000 евра, колико јој је, иначе, породица раније нудила да одустане од такмичења, пренео је портал подгоричке Адриа тв. Породица јој је у једном моменту, како су писали медији, довезла и нови аутомобил како би је приволели да устане и погледа, али она је и то одбила.

Овогодишња победница има 23 године, и по професији је козметичарка. Како је истакла у једном од интервјуа током такмичења, предаја јој није била опција ниједног тренутка.

„Није напорно уопште. Нисам још одморила и не планирам да устанем. Ништа није тешко. Овде сам дошла да одмарам и стварно уживам. Синоћ смо после поноћи прославили хиљаду сати. Почео је 43. дан. Не осећам да толико лежим. Ја немам конкуренцију“, рекла је она.

Рекорд је до ове године држала је Подгоричанка Дубравка Алексић, која је лежала, из ове перспективе скромних, 117 часова.

Овогодишње такмичење добило је завидну пажњу медија, па су о њему осим у земљама региона, извештавали и у Јапану, САД и широм Европе.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs