Црногорски министар унутрашњих послова: Четворо на саслушању поводом обијања депоа Вишег суда

Filip Adžić

Црногорски министар унутрашњих послова Филип Аџић рекао је да се четири особе налази на саслушању у полицији у вези са случајем копања тунела и обијања депоа Вишег суда у Подгорици, као и да ће вероватно неко од њих бити ухапшен.

Подгоричанка Катарина Баћовић ухапшена је раније данас по налогу Основног државног тужилаштва у Подгорици, због сумње да је чланица криминалне групе која је обила депо Вишег суда у Подгорици.

Аџић је на ТВ Вијести навео да су расписане међународне потернице за три особе које су учествовале у обијању депоа.

Како преноси ТВЦГ, према информацијама које је саопштио извор близак истрази, осим Катарине Баћовић, полиција је ухапсила и Марјана Вуљаја, за кога се сумња да је помагао Баћовићевој у сакривању.

Баћовићевој се на терет стављају кривична дела криминално удруживање, тешка крађа, спречавање доказивања у саизвршилаштву и фалсификовање исправа, речено је из Управе полиције.

Претходно су кривичне пријаве због криминалног удруживања, тешке крађе и спречавања доказивања у саизвршилаштву, поднете против групе држављана Србије Вељка Марковића (1991), Милана Марковића (1970), Дејана Јовановића (1993) и Владимира Ерића (1991), за које је наведено да су копали 30 метара дуг тунел.

За њима је расписана потерница.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs