Чланови Друштва за спорт и рекреацију инвалида Кула у екипном пласману трећи на Првенству Војводине

Kula

На Првенству особа са инвалидитетом Војводине у стрељаштву, које је одржано у Врбасу, чланови Друштва за спорт и рекреацију инвалида Кула су у екипном пласману освојили треће место. Стрелци инвалиди су се надметали у две дисциплине. У дисциплини ваздушна пушка, екипа Друштва за спорт и рекреацију инвалида Кула је освојила треће место, са 1173 упуцана круга. У појединачној конкуренцији у овој дисциплини, Драган Ђумић је у својој категорији освојио друго место са упуцана 324 круга, Тихомир Балаћ треће са 315, а Тихомир Голочорбин седмо са 267 кругова.

Међу дамама у овој дисциплини, чланица кулске екипе Александра Јовановић је освојила треће место са 267 кругова. У дисциплини ваздушни пиштољ, екипа из кулске општине је у екипној конкуренцији такође освојила треће место са 816 кругова. Појединачно, у дисциплини ваздушни пиштољ, члан кулске екипе Мане Лукић је био трећи са 357 кругова, Далибор Радуловић пети са 271 кругом, а међу дамама, чланица кулске екипе Весна Радовић је била четврта са 188 кругова.

Након што су одржана такмичења у девет спортских дисциплина, Друштво за спорт и рекреацију инвалида Кула у генералном пласману заузима друго место са 85 освојених бодова, три и по мање од водећег Новог Сада. До краја такмичења спортиста инвалида у Војводини преостала је још само једна дисциплина. У току овог месеца, спортисти инвалиди ће се надметати у стоном тенису, на такмичењу које ће бити одржано у Новом Саду.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs