Јавни конкурс за суфинансирање уградње соларних панела на територији општине Апатин

konkurs

Општина Апатин расписала је Јавни конкурс за суфинансирање уградње соларних панела за производњу електричне енергије на породичним кућама на територији општине Апатин за 2022. годину.

Предмет финансирања, према слову овог Конкурса, јесте: набавка соларних панела снаге која није већа од одобрене снаге мерног места, снаге до и једнако 6 кW; набавка инвертера, пратећих носача панела, двосмерних мерних уређаја за мерење предате и примљене електричне енергије и остале неопходне инсталације за производњу електричне енергије и прикључење на дистрибутивни систем; уградња соларних панела, инвертера пратећих носача панела, двосмерног мерног уређаја и остале неопходне инсталације за производњу електричне енергијем, као и израда неопходне техничке документације, извештаја извођача радова о уградњи соларних панела, инвертера и пратеће инсталације за производњу електричне енергије итд.

Право учешћа на Конкурсу имају домаћинства испуњавају следеће услове:

– Да је подносилац пријаве власник објекта за који подноси пријаву и да је власник или носилац права над бројилом
– Уколико није власник објекта, мора да има пријаву боравка на адреси
– Да је подносилац прикључен на дистрибутивну мрежу електричне енергије и да је на последњем рачуну за потрошњу електричне енергије регистрована потрошња од минимум кWх.

Конкурс је отворен до 17. јуна текуће године, а пријава се предаје лично на писарници Општинске управе или поштом на адресу: Општина Апатин, Комисија за реализацију мера енергетске санације, улица Српских владара 29, 25260 Апатин.

За све додатне информације заинтересовани могу позвати на број телефона 069/2526016, или путем електронске поште: nedeljko.sarac@apatin.rs.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs