Још двоје Срба ухапшено на северу Косова

Kosovo Banjska

У саопштењу полиције тзв. Косова наводи се, такође, да су у Манастиру Бањска пронађене две пушке АК47, као и један панцир.

У селу Бањска на северу Косова и Метохије ухапшено је још двоје Срба и заплењен је арсенал оружја, саопштила је данас полиција тзв. Косова.

Они су ухапшени у хотелу, а заплењена су и два возила, једно оклопно возило, као и једно тешко возило – багер, у којима је пронађен велики број различитог оружја, наводи се у саопштењу.

Међу оружјем које је заплењено су и пушка калибра 30 милиметара, две дуге пушке, односно митраљези, по један снајпер, минобацач и аутоматска пучка, 74 шаржера за пушку АК47, девет панцира, и друго.

У саопштењу полиције тзв. Косова наводи се, такође, да су у Манастиру Бањска пронађене две пушке АК47, као и један панцир, који су, наводно, однети са локације на којој је убијен један припадник полиције тзв. Косова.

Поред тога, у саопштењу се додаје да су полицијске јединице стациониране на подручју села Бањска, и да ту ”пружају безбедност, и омогућавају и пружају помоћ према потребама и захтевима мештана”.

Како се наводи, укупан број ухапшених за које се сматра да су повезани са пуцњавом у селу Бањска и убиству припадника полиције тзв. Косова, повећан је на осам.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs