Још један богат викенд за фудбалере са територије општине Апатин

fudbal

„МЛАДОСТ“ ДОЧЕКУЈЕ „ВОЈВОДИНУ“ ИЗ БАЧКОГ ГРАДИШТА

Апатинска „Младост“ ће сутра, 02. октобра, од 15,30 часова на стадиону крај Дунава у Апатину одиграти меч осмог кола Војвођанске фудбалске лиге север против „Војводине“ из Бачког Градишта.

Апатинци су са осам освојених бодова дванаести на табели, док су гости са четири бода више шестопласирани тим Војвођанског севера.

ПРИГРЕВЧАНИ ЋЕ СУТРА УГОСТИТИ „ПОЛЕТ“ ИЗ КАРАВУКОВА

Лидер Подручне фудбалске лиге Сомбор, екипа „Братства 2019“ ће сутра, 02. октобра, у Пригревици дочекати петопласирани „Полет“ из Каравукова.

Пригревчани су од старта првенства забележили свих седам победа, док „Полет“ има четири победе, два ремија и пораз.

Утакмица на стадиону „Горан Несванулица Клипи“ почиње у 15,30 часова.

„ТЕРЕКВЕШ“ ПРЕД СВОЈИМ НАВИЈАЧИМА ЗА НОВЕ БОДОВЕ

Фудбалери „Тереквеша“ ће сутра, 02. oктобра, од 15,30 часова на игралишту у Свилојеву угостити „Дунав“ из Бачког Моноштора.

Свилојевчани су једанаести на табели Међуопштинске фудбалске лиге први разред са седам бодова, док су Моношторци претпоследњи са три освојена бода. Биће ово добра прилика да „Тереквеш“ узме важне бодове, који би их оставили далеко од опасне зоне.

У СОНТИ ДЕРБИ ЗАЧЕЉА НАЈНИЖЕ ФУДБАЛСКЕ ЛИГЕ

У оквиру петог кола Међуопштинске фудбалске лиге други разред на игралишту у Сонти ће у недељу, 03. oктобра, бити одигран дерби зачеља између домаћег „Динама“ и безданског „Спорта“. Обе екипе су од старта сезоне забележиле све поразе, па ову утакмицу виде као шансу да дођу до првих бодова у сезони.

У оквиру најнижег ранга такмичења, другопласирано „Јединство“ са Рибарева ће гостовати у Телечкој. Обе утакмице почињу у 15,30 часова.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Тагови:

Најновије