Јубиларни десети СОМУС од 29. септембра до 2. октобра

SOMUS

У Сомбору ће се, од 29. септембра до 2. октобра, одржати јубиларне десете Сомборске музичке свечаности. Поводом овог јубилеја, на СОМУС-у ће се ове године окупити уметници који су његову кратку, али значајну историју помагали и подржавали и који су допринели да се ова манифестација уздигне на највиши ниво фестивала класичне музике у целом региону.
Овогодишњи програм биће употпуњен наступима солистичких рецитала и концертима камерних ансамбала већ афирмисаних уметника, али и концертима оркестра младих суграђана, који похађају Основну музичку школу „Петар Коњовић”.
Сви програми СОМУС-а се одржавају у Свечаној сали Градске куће. Организатор Фестивала је Културни центар „Лаза Костић“ Сомбор, уз подршку Града Сомбора, Министарства културе и информисања Републике Србије, Покрајинске Владе, Ц. Бецхстеин центра.
Продаја карата за СОМУС почеће у четвртак, 8. септембра, по ценама од 200 и 300 динара, у зависности од програма. Куповина карата биће могућа радним данима, као и суботом, од 10 до 13 часова, на благајни КЦ „Лаза Костић” Сомбор. Осим тога, карте ће се моћи набавити и на дан концерта, на улазу у Свечану салу Градске куће, сат времена уочи почетка програма.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs