Људима је узео све што је могао: Ана Брнабић растурила Драгана Ђиласа

Ana Brnabić

Премијерка Србије Ана Брнабић одговорила је лидеру ССП Драгану Ђиласу на његову изјаву да ће „вратити пензионерима пензије“.

– Ђилас обећава да ће „враћати“ пензије које су сада више него два пута веће него у његово време. Он је од ове земље и народа узео све што је стигао и могао, за десет година у политици „зарадио“ 619 милиона евра („зарађивао“ око 172.000 евра дневно!), узео и дечје одмаралиште за свој ријалити! – објавила је Брнабићева на друштвеној мрежи „Икс“.

Подсетимо, Драган Ђилас је најавио да ће се на сајту његове Странке слободе и правде наћи калкулатор који ће сваком грађанину у Србији моћи да покаже „колико пара ће му држава вратити када се власт промени“. Најавио је да ће бити „враћене пензије грађанима којима су оне смањене или замрзнуте одлуком Владе Србије 2014. године“.

Заборавио је Драган Ђилас да су и плате и пензије сада веће него 2014. године, па остаје нејасно шта би он то вратио. Да не говоримо о ери пре те 2014. године, када је он вршио власт и када су и плате и пензије биле вишеструко мање него данас, а само је била већа стопа незапослености.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs