Ћута и Лазовић подржали „најгорег кандидата“ који је претио Вучићу!

Ćuta i Lazović

Лидери коалиције „Морамо“ Радомир Лазовић и Александар Јовановић Ћута, посетили су пре неколико дана Апатин где су обишли кандидате са своје листе за парламентарне изборе. Међу њима нашао се и опозициони активиста Веселин Ловрић, кога су домаћи медији прозвали „најгорим кандидатом“ за посланика.

Подсетимо, Ловрић је домаћој јавности постао познат претходних недеља, када је више медија открило да је овај кандидат за народног посланика сарађивао на пословима вађења песка из Дунава са контроверзним привредником Душаном Боровицом, који тренутно издржава четворогодишњу затворску казну за привредни криминал, јер је буџет Србије оштетио за преко две милијарде динара. Републичке инспекције су пре 3 године затвориле илегално место за претовар песка и шљунка на простору предузећа „Напредак“ у Апатину, где је Ловрић радио.

Овај посланички кандидат је и прошле године доспео у жижу медија, када је приведен од стране службеника МУП-а због претњи упућених председнику Србије Александру Вучићу на свом фејсбук профилу.

Претпостављало се да ће се коалиција „Морамо“, коју чине „Не давимо Београд“ и неколико еколошких удружења, оградити од овог кандидата, али они су ипак дошли у Апатин и фотографисали се у срдачном разговору.

Ипак, занимљиво је што се у Апатину није појавио један од лидера ове коалиције Небојша Зеленовић, чији долазак је био најављен у свим медијима.

Зеленовић је по свему судећи ипак хтео да избегне да буде виђен са проблематичним кандидатом, који је како незванично сазнајемо на листу ушао са квоте „Не давимо Београд“.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.