37. ФАМУС почео са пријавама

gitara

Пријаве за овогодишњи музички фестивал ФАМУС су почеле и трају до 10. новембра ове године. Организатор Дом културе у Сивцу, још није сигуран у каквом ће се облику Фестивал одржати, због актуелне епидемиолошке ситуације, а могућа је и опција да се попут прошлогодишњег издања, одржи онлине.

Фестивал ФАМУС представља најпознатији фестивал акустичне музике на овим просторима и има дугу традицију одржавања у Сивцу. Од прошле године, он са правом добија назив интерконтинентални, с обзиром на наступ такмичара из Хрватске, Бугарске, Аустрије, Шкотске, Ирске, Шпаније и Америке.

Организатор ове манифестације упутио је јавни позив свим ауторима да своје радове пошаљу уз кратку биографију Wетрансфером на емаил адресу domkulture.sivac@gmail.com. Аудио-видео снимак треба да буде снимљен задњом камером телефона у минималној резолуцији 1920×1080 (16:9).

Све додатне информације у вези начина пријављивања и самог Фестивала се могу добити на званичном сајту Дома културе Сивац, а организатор ће накнадно обавестити учеснике о начину и датуму одржавања Фестивала.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије