(ФОТО) Одржан састанак привредника Западнобачког округа

FOTO)-Odrzan-sastanak-privrednika-Zapadnobackog-okruga

У организацији Регионалне привредне коморе Западнобачког округа, у скупштинској Сали, одржана је тематска седница Парламента привредника у проширеном саставу. Седници су присуствовали градоначелник Града Сомбора, Антонио Ратковић, начелник Западнобачког округа Горан Нонковић, представници Парламента привредника, представници општина Апатин, Оџаци и Кула, страни економски аташеи за секторе трговине, економије, пољопривреде, земаља чланица Европске уније и Западног Балкана, те бројна предузећа која послују на територији Западнобачког округа.
На почетку програма, учеснике седнице поздравио је градоначелник Антонио Ратковић, који је истакао да Сомбор поседује велики потенцијал за улагање, те да су у току бројни инфраструктурни пројекти који ће допринети даљем развоју Града, као и повећању заинтересованости инвеститора.
Привредне и инвестиционе потенцијале града Сомбора, представио је Бранислав Сворцан, помоћник начелника Одељења за привреду, туризам и ЛЕР, а своје привредне и инвестиционе потенцијале су представиле и општине Апатин, Оџаци и Кула.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.