Kонкурс за сертификацију система безбедности и квалитета хране на територији АПВ

Sir

Покрајински секретаријат за пољопривреду, расписао је конкурс за доделу средстава за суфинансирање трошкова увођења и сертификације система безбедности и квалитета хране и производа са ознаком географског порекла у 2021. години на територији АП Војводине.

За реализацију овог конкурса предвиђено је укупно 1.000.000,00 динара. Средства намењена по овом конурсу предвиђена су за суфинансирање до 70% подршке од плаћеног износа за реализоване инвестиције, умањеног за износ средстава на име пореза на додату вредност. Минимални износ средстава који се додељује по једној пријави јесте 30.000,00 динара, а максимални износ је до 300.000,00 динара.

Право на подстицаје остварују лица која су уписана у Регистар пољопривредних газдинстава и налазе се у активном статусу, и то:

  • Физичко лице – носилац регистрованог комерцијалног породичног пољопривредног газдинства, предузетник носилац регистрованог комерцијалног породичног пољопривредног газдинства.
  • Правно лице – привредно друштво носилац регистрованог комерцијалног пољопривредног газдинства, земљорадничка задруга носилац регистрованог комерцијалног пољопривредног газдинства, удружење грађана, сложена задруга носилац регистрованог комерцијалног пољопривредног газдинства.

Пријаве за конкурс подносе се закључно са 01.11. 2021. године.

Kонкурсну документацију можете преузети ОВДЕ.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs