Kуглашице Апатина стигле до прве победе

Kuglaši Apatin

У оквиру четвртог кола Супер лиге Србије, у конкуренцији жена, женски куглашки клуб „Апатин“ је у куглани „Бање Јунаковић“ Апатин био домаћин против екипе женског куглашког клуба „Сента“. После три узастопна пораза, наше куглашице су успеле стићи до првог тријумфа, савладавши госте из Сенте резултатом 7:1. 

Kод домаћих, најрасположенија је била Ноеми Хеђбели која је оборила укупно 578 чуњева, а поред ње, Милана Вулетић је оборила 573 чуња, Силвана Штулић 560 чуњева, Јасна Орловић 525 чуњева, Наташа Нађ 524 чуња, Снежана Петровић 278 чуњева и Ангела Шепрак која је срушила 272 чуња, док се код гостију највише истакла Маријана Панић Савић, која је оборила 551 чуњ. 

Ово је била прва победа за Апатин у оквиру куглашке сезоне 2021/22, а наредне бодове ће потражити у Зрењанину, против женског куглашког клуба „Kристал“.

Такође, младе куглашице Апатина, Ноеми Хеђбели и Милица Мандић, су наступиле на Kупу града Бачке Паланке. Ноеми је узела бронзу у конкуренцији старијих кадеткиња, а оборила је 541 чуњ, док је Милица у истој старосној конкуренцији заузела девето место са укупно оборених 391 чуњева.

Видан Јеротијевић

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs