Кула: Испоручена помоћ у пакетима хране за избеглице и интерно расељена лица са КиМ

kula dron

На основу Уговора о сарадњи на реализацији помоћи за набавку хране за најугроженије породице избеглица и интерно расељених лица, закљученог између Комесаријата за избеглице и миграције Републике Србије и општине Кула, општини Кула су одобрена средства од 240.000,00 динара.
Комисија за избор корисника за доделу помоћи у пакетима хране за избеглице и интерно расељених коју је именовао председник општине Дамјан Миљанић, а којом је председавао заменик председника општине. Карољ Валка, који је и председник Савета за миграције општине Кула, је на основу Правилника о раду Комисије, након разматрања, бодовања и рангирања пријава на Јавни позив, донела Одлуку о додели помоћи у пакетима хране за избеглице и интерно расељена лица.
Након спроведеног поступка Јавне набавке најповољнији понуђач је прошле недеље завршио испоруку пакета помоћи у храни, који садрже основне животне намирнице, у појединачној вредности до 6.000,00 динара, на адресе 40 Одлуком одабраних корисника, избеглица са важећом избегличком легитимацијом и интерно расељених лица са Косова и Метохије.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.