Милош Парандиловић – Прелетач и лажни монархисти Драгана Ђиласа

Milos Parandilovic

Лажни патриота и лажни монархиста Милош Парандиловић политички прелетач који мења странке као ципеле почевши од Српског Покрета Обнове, Покрета Краљевина Србије, па све до садашњег „Ново лице Србије“ показао је у више наврата  како изгледа када немате ни једно политичко убеђење осим личног интереса, а јуче током седнице Народне скупштине Републике Србије показао је и праве разлоге зашто се налази на листи Драгана Ђиласа „Србија против насиља“.

Милош Парандиловић који се представља као монархиста, конзервативац, патриота изашао је на изборе листи Драгана Ђиласа и Маринике Тепић који се залажу за независност Косова и Метохије, за које је у Сребреници био геноцид, који желе да уведу санкције Руској Федерацији и Владимира Путина испоруче Хашком Трибуналу, који би да укину Републику Српску, не само да је у јавности показао да се ради и о идеолошком прелетачу и човеку који нема никаква убеђења и ставове, већ је јуче на седници Народне скупштине Републике Србије показао и да се радо о неваспитаном и беспризорном насилнику који уме само да вређа и виче и  који се својим понашањем уклапа у шаблон посланика Драгана Ђиласа.

Вика, дрека, претње, псовке, испуштање неартикулисаних гласова су једини политички програм и идеологија коју је Милош Парандиловић заиста усвојио и коју је научио од својих политичких ментора Драгана Ђиласа и Маринике Тепић.

Идуће што можемо очекивати од лажног монархисте и лажног патриоте Милоша Парандиловића је да буде у некој следећој мисији Драгана Ђиласа који ће обилазити ЕУ званичнике и тражити увођење санкција Србији, а можда и нешто горе попут бомбардовања.

За прелетача Милоша Парандиловића то свакако неће бити проблем. Од монархисте, па до следбеника Ђиласа и Куртија, кратак је пут.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.