„OCR North spirit“ окупио велики број такмичара у Бачком Моноштору

Trka „OCR North spirit“

У Специјалном резервату природе „Горње Подунавље“ у Бачком Моноштору, протеклог викенда, одржане су трке на отвореном са препрекама под називом „ОЦР Нортх спирит”. Учешће на тркама узело је 259 такмичара, међу којима се нашао и велики број Сомбораца.
Такмичари су се током трчања сусретали са бројним препрекама, које, уколико нису могли успешно да пређу, су морали да надокнаде извршавањем задатих вежби, како би могли да наставе учешће у трци.
У мушкој конкуренцији трке са препрекама на 11 км најбржи је био Марко Синђић из Београда, на друго место се пласирао Горан Обрадовић из Београда, док је трећепласирани био Обрад Бабић из Лајковца.
У женској конкуренцији, прво место поделиле су Јована Пешић из Пожаревца и Адријана Дозет из Новог Сада, друго место освојила је Снежана Лазић из Врбаса, а треће Емина Бубуљ из Апатина.
У мушкој конкуренцији трке са препрекама на 22 км прво место заузео је Теодор Кењереш из Суботице, друго место Дејан Батор, такође из Суботице, а треће место Лука Коледар из Новог Сада, док се у женској конкуренцији на првом месту нашла Драгана Видовић из Новог Сада, вицешампионско место припало је Ани Божиловић из Београда, а треће Јовани Шијан, такође из Новог Сада.
Додели награда присуствовала је помоћница градоначелника за област економског развоја и туризма Јована Миљевић, те успешним такмичарима упутила честитке на успешно завршеним тркама.
Манифестацију је организовао Фитнес центар „Урбан Боx“ из Сомбора, уз подршку локалне самоуправе, Туристичке организације Града Сомбора, Туристичке организације Војводине, ЈП „Војводинашуме“, СРП „Горње Подунавље“, Воде „Јазак“ и волонтера Црвеног крста Сомбор.
Овај вид рекреације је све популарнији како у свету, тако и у Србији, а Град Сомбор је имао прилику да по први пут буде домаћин манифестацији оваквог типа.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.