Пријаве за упис у Средњу музичку школу „Петар Коњовић“ од 15. до 22. априла

Muzicka skola Sombor

На званичном сајту Средње музичке школе „Петар Коњовић“ из Сомбора, објављен је Календар активности за спровођење пријемног испита и уписа ученика за школску 2024/25. годину. Наиме, заинтересовани кандидати моћи ће да поднесу пријаву преко портала www.mojasrednjskola.gov.rs у периоду од 15. до 22. априла, док ће од 19. до 22. априла, у периоду од 9 до 16 часова, бити могуће пријављивање кандидата за пријемни испит непосредно у матичној основној школи и непосредно у средњој школи која спроводи пријемни испит подношењем обрасца пријаве за полагање испита и пријављивање испита за проверу знања нивоа основне музичке школе непосредно у средњој школи која спроводи пријемни испит.
Од 13. до 15. маја, спроводиће се испити за ниво Основне музичке школе према распореду који објави Школа у којој се спроводи испит.
Пријемни испити спроводиће се по следећем распореду:
17. мај, у периоду од 10 до 20 часова – главни предмет за образовне профиле „Музички извођач“
18. мај, од 10 часова – солфеђо за образовне профиле „Музички извођач“, од 17 часова – диктат, за образовне профиле „Музички сарадник“ и „Дизајнер звука“, док ће од 18 часова бити одржан испит из теорије за исте образовне профиле.
Све додатне информације доступне су на сајту Музичке школе.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.