Апатинка Елена Ћопић друга у Војводини

У четвртак, 13. маја, на стадиону Карађорђе у Новом Саду одржано је школско међуокружно такмичење у атлетици. Општину Апатин је представљала Елена Ћопић, ученица петог разреда ОШ ,,Жарко Зрењанин“. Она се такмичила у трци на 60 метара, у конкуренцији петих и шестих разреда и освојила друго место.

У прилог овом великом успеху за Елену говори чињеница да је била једина учесница петог разреда, док су све остале такмичарке  биле годину дана старије. Са њом је ишао на такмичење наставник физичког Никола Орељ. 

  • Трка је била неизвесна до самог краја и последњи метри су одлучивали о победнику. Ове године нам је измакло прво место и пласман на републичко такмичење, али следеће године када Елена буде трчала са својом генерацијом то ће бити много реалније. Елена је чланица АК Маратон из Сомбора, те похваљујем и тренера тог клуба Миру Трифунов. Види се одличан рад са децом, што су показале и медаље, јер сва деца која су дошла из њеног клуба и представљала наш округ, узела су неку од прве три медеље. Елена је пресрећна оствареним успехом и поручује да јој је била част представљати школу, те да није очекивала да ће бити друга у Војводини, поготово што се такмичила са годину дана старијим девојчицама, а самим тим је овај успех још слађи, рекао је професор физичког васпитања Никола Орељ.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs