Апатинска „Младост“ спремна за почетак лиге

Овог викенда, 14. и 15. августа, почиње Војвођанска фудбалска лига „Север“, у којој је прошле сезоне омладински фудбалски клуб „Младост“ Апатин обезбедио учешће. У првом колу наши момци ће у суботу са почетком од 17 часова крај Дунава дочекати фудбалски клуб „ЧСК Пивара“ Челарево, који је за разлику од Апатинаца који су били трећи прошле сезоне заузео девето место и имао 19 бодова мање од наших момака. 

Пред почетак лиге имали смо прилику разговарати са капитеном екипе Срђаном Рапаићем, који је изјавио следеће:

  • Немамо неке конкретне циљеве, желимо што бољи пласман на табели! Управа је одрадила добар посао, доведено је пар одличних појачања. Припреме су одрађене, задовољан сам како су текле, радило се пуном паром. Екипа је мотивисана, сви су жељни доказивања, као и нестрпљиви да на званичној утакмици покажу шта могу. Мислим да је све одрађено како треба, од почетка припрема па до сад, и на нама је да на терену пружимо свој максимум и покушамо победити сваку утакмицу! Прво коло, као што знате, дочекујемо Челарево, дерби првог кола, једна јако добра провера за нас, и надамо се победи, рекао је Рапаић.

Омладинском фудбалском клубу „Младост“ Апатин овим путем пожелећемо срећу, те да се ове сезоне покажу у најбољем могућем светлу!

Видан Јеротијевић

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије