Апатински атлетичари одлични на ,,Спортским играма младих“ у Сомбору

Млади апатински атлетичари имали су одличан наступ на регионалном такмичењу ,,Дунав осигурање Спортске игре младих“ у атлетици које је данас одржано у Сомбору.

На такмичењу које се одржало на 60 метара је наступило шест такмичара из Апатина који су имали одличне наступе. Победу код девојчица 2010. и 2011. годиште остварила је Милица Занзе са резултатом 8 секунди и 55 стотинки, а у истој старосној категорији код дечака победио је Урош Мандић са резултатом 9 секунди и 23 стотинке. Поред њих двоје храбро су наступили и Николина Половина која је заузела 2. место у својој групи, Јована Kуриџа и Софија Бујић су такође заузеле друга места у својим групама, док је Јелена Kуриџа освојила треће место у својој групи. 

Победом на регионалном такмичењу, Милица Занзе и Урош Мандић остварили су пласман на покрајинско такмичење Спортских игара младих које се одржава 13. јуна 2021. године у Сремској Митровици, на којем ће победници у својим категоријама изборити пласман на финално такмичење које се ове године одржава у Сплиту или Дубровнику.

Подсећамо, Атлетски клуб Апатин спроводи бесплатну школу атлетике за децу, три пута недељно, уторком и четвртком  од 18.00 до 19.30 часова на теренима на стадиону ОФK ,,Младост“ и суботом у преподневним сатима од 11.00 часова на истом месту. У случају лоших временских услова тренинзи се реализују у хали ОШ ,,Жарко Зрењанин“. Тренинзи су доступни за све заинтересоване и потпуно су бесплатни. Информације у вези са тренинзима и терминима могу се добити на мејл адресу клуба akapatin2001@gmail.com или путем телефона на број 064/0 11 0 222.

Г. Ч.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs