Апатински ђаци прваци добили едукативне поклон пакете

У општини Апатин почетак школске 2021/2022. обележен је поделом прварица, које је издавачка кућа „Пчелица“ доо из Чачка објавила под насловом „Саобраћајна почетница“.

Саобраћајне букваре су данас у ОШ „Жарко Зрењанин“ Апатин првацима уручили помоћница председнице општине Апатин за образовање и омладинску политику Милка Никшић, чланови општинског Савета за координацију безбедности саобраћаја на путевима општине Апатин, припадници службе саобраћајне полицаје – Полицијска станица Апатин и чланови организације Црвеног крста Апатин у присуству педагога, наставника и учитеља.

  • Општина Апатин је обезбедила средства за набавку 195 комплета за своје овогодишње ђаке прваке у основним школама у Апатину, Пригревици, Свилојеву, Сонти и Купусини и то из наменских средстава добијених од наплате новчаних казни учињених прекршаја у саобраћају. Овим чином, Савет за безбедност у саобаћају општине Апатин одмах на почетку школовања покренуо је активности на едукацији, усвајању и подизању саобраћајне културе код најмлађих ученика, рекла је Милка Никшић.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs