Арлов: Цела Република Српска је уз Стефана и Милоша

Republika Srpska

Да су Срби пуцали на Албанце свет би се дигао на ноге, саопштио је Одбор за помоћ Косову и Метохији из Бањалуке упитавши све стране факторе на КиМ да ли се у њиховим државама и градовима пуца на децу на Бадњак, Божић или Рамазан и шта ће предузети поводом рањавања српске деце на КиМ.

„Какав став и шта ће предузети питао би све стране факторе на Косову и Метохији који имају мандат да чувају мир, да Срби и сви остали имају слободу – КФОР, ЕУЛЕКС,УНМИК, ОЕБС и амбасаде. Да ли се у њиховим градовима и државама на њихов бадњак, божић, рамазан пуца у њихову децу? Да су ово Срби урадили Албанцима, а сигуран сам да никад Срби неће јер нам савест и вера то не дозвољава, цели свет би се дигао на ноге и осудио Србе јер нам судите и ако ништа нисмо криви, само зато што своје чувамо и не дамо“, навео је председник одбора Милорад Арлов.

Према његовим речима, виновници рањавања оцењују се као монструми и нељуди поготово јер су припадници снага који би требало да чувају ред и достојно представљају свој народ.

„Како Срби да вјерују и каква је то порука мира и суживота када јуче Аљбин Курти честита Србима Божић, а његов припадник специјалних снага пуца на српску дјецу. У кога је пуцао, у српску дјецу, Србе, или у Куртијеве речи не поштујући ни њега“, поручио је он.

Рањеном детету и младићу упућене су поруке подршке да издрже и опораве се.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs