Асфалтирање деонице пута Апатин-Сомбор тече по плану

Radovan Đukić

Радови на асфалтирању пута од Апатина према Сомбору теку планираном динамиком. Деоница од Сомбора до моста је у међувремену завршена и добила је хоризонталну сигнализацију, док се од моста код „Беле лозе“ ка Апатину чека асфалтирање. На деоници на самом улазу у Апатин тренутно се врше груби радови, а завршетак радова планиран је за 20. август.

Радове је обишао и заменик председнице општине Апатин, Радован Ђукић, и изразио задовољство напретком радова, истичући значај реновирања овог дела пута.

„Пут до Сомбора је веома фреквентан и значајан како за Апатинце, тако и за Сомборце, пре свега због близине ова два места. Деоница која се тренутно ради је можда и највише била оштећена. Сведоци смо, сви који смо туда пролазили, улегнућа која су се годинама направила, а посебно колико је било небезбедно када су кишни дани. Захваљујем се грађанима на стрпљењу и поштовању саобраћајне сигнализације, те коришћењу обилазног пута, а за нешто више од две недеље ћемо сви заједно уживати у вожњи новом деоницом пута ка Сомбору“, поручио је Ђукић.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.