Богат програм Градске библиотеке „Карло Бијелицки“ поводом Међународног дана старијих особа

Čitanje

Поводом Међународног дана старијих особа, који се обележава 1. октобра, Градска библиотека „Карло Бијелицки“ Сомбор, трећу годину за редом организује пригодан програм за наше најстарије суграђане. Са тим у вези, у петак, 29. септембра, на Позајмном одељењу Градске библиотеке биће реализоване две активности. Наиме, корисници Библиотеке, током целог дана, биће у прилици да буду гостујући библиотекари, а сви заинтересовани за ову активност, додатне информације могу добити на број телефона 025/451510. Друга активност је „Књига нас спаја“, која подразумева дружење у Легату Мирослава Јосића Вишњића, уз књигу, чај, кафу и причу од 18 часова.
У понедељак, 2. октобра, биће организован пројекат „Вики сениор“, који је покренут 2019. године у Библиотеци Града Београда, а у Легату Мирослава Јосића Вишњића биће организовано уводно предавање о Википедији, као и радионица писања и допуњавања чланака на њој.
Предавачи су вође пројекта „Вики сениор“ Милица Буха и Андријана Јеловац из Библиотеке Града Београда, и предавачица и координаторка у Сомбору Жана Гњатовић.
С обзиром да је број места за учешће на радионицама ограничено, сви заинтересовани могу да се пријаве на број телефона 025/451510.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs