,,Виданов спортски кутак” – Ускоро на порталу 025инфо.рс

Време у коме су младима, нажалост, узори ријалити звезде, време у ком се уместо лектира читају скраћене верзије на интернету, а уместо ,,Политикиног забавника” читају непримерени садржаји по друштвеним мрежама, многим је родитељима донело главобољу. Истина јесте да је тешко деци пренети праве системе вредности, али не и немогуће.

Апатин, као расадник добре и паметне деце, враћа наду да није све изгубљено. Један од њих свакако је и наш млади суграђанин Видан Јеротијевић. Овај дечак тренутно је осми разред ОШ ,,Жарко Зрењанин”, одличан ђак и учесник бројних школских такмичења. Оно што му је највећа преокупација и љубав, то је спорт. Своје прве фудбалске кораке направио је у апатинском ,,Олимпику”, потом је био део ФК ,,Спартака” из Суботице, да би данас био део стартне поставе у ФК ,,Раднички 1912” из Сомбора. Школска екипа за коју такође игра, крајем априла месеца, освојила је 1. место на окружном фудбалском такмичењу, да би потом на међуокружном нивоу заузели високу трећу позицију.

Виданова страст ка спорту не завршава се на фудбалу. Велики је поштовалац и свих других спортова, а готово да нема локалне утакмице на којој он није у публици. Пре око годину дана направио је и свој youtube канал – vidan_7 yt, на ком је интервјуисао велики број спортиста, не само из Србије, већ и из околних земаља, желећи да се опроба и као спортски новинар. Са циљем да му помогнемо у промоцији, те да настави да се ,,кали” на пољу новинарства, добио је прилику за своју колумну на нашем порталу. 

,,Виданов спортски кутак” од идућег уторка постаје део наше програмске шеме, а у њему ћете, осим спортских прегледа, имати прилику прочитати и занимљиве интервјуе са нашим успешним спортистима, као и ауторове утиске са важних државних и светских спортских догађаја.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs