(ВИДЕО) Бесплатна обука предшколаца кроз пројекат „Сомбор плива“

Obuka

На Затвореном базену Градске хале “Мостонга” данас је почео са радом пројекат под називом „Сомбор плива“. У оквиру овог пројекта, током ове године, готово две стотине малишана предшколског узраста ће проћи обуку пливања.

„Циљ интензивне обуке пливања деце предшколског узраста је свакако да децу од што млађег узраста укључујемо у спорт, да они савладају основне елементе пливања, да науче да се држе на води. Малишани ће имати тронедељну обуку, укупно 15 сати, сваког радног дана, од 17 до 18 часова, на Градском базену. Морам да напоменем да је овај програм за све учеснике бесплатан“, рекла је Антонија Нађ Косановић, члан Градског већа Града Сомбора.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Она додаје како ће пре уласка у базен деца у својим матичим вртићима имати својеврсне едукативне радионице на којима ће се упознати са кодексом понашања на води и са свим активностима које ће имати у оквиру овог пројекта.

Програм је одобрен и финансиран од стране Града Сомбора, а спроводи се у сарадњи са Предшколском установом “Вера Гуцуња” и Спортским центром “Соко” Сомбор.

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs