(ВИДЕО) Градоначелник Сомбора обишао инфраструктурне радове у Бачком Моноштору

Antonio Ratković u B. Monoštoru

Градоначелник Сомбора, Антонио Ратковић, заједно са Далибором Форгићем, одборником у Скупштини Града Сомбора, обишао је радове у Бачком Моноштору и присуствовао асфалтирању тротоара око цркве и прилаза Добровољног ватрогасног друштва, као и асфалтирању колских прилаза у том делу и код месне пијаце.
Градоначелник је истакао како му је увек драго када дође у Моноштор и види напредак који се свакодневно остварује у интересу свих грађана.
„Оно што ме изузетно радује је да је из године у годину Месна заједница прави приоритете и уређује свој центар села и одатле се шири ка другим улицама и драго ми је што они већ данас имају планове за наредних 5-6 година. Такође, ово није крај за ову годину. Очекује нас још доста тога, оно што је најбитније за све становнике Бачког Моноштора, али и становнике других насељених места и самог града Сомбора, да нас током лета очекује почетак радова пута Моноштор-Купусина“, рекао је градоначелник.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Одборник у Скупштини Града Сомбора, Далибор Форгић, захвалио се локалној самоуправи на челу са Антониом Ратковићем на труду и залагању и навео је да се поносе претходним, али и тренутним радовима који се одвијају у Бачком Моноштору.
„Претходних година имали смо велико задовољство да имамо радове па је тако урађен комплет колски прилаз и тротоари код наше амбуланте у селу, код месне заједнице, код дома културе, школе, предшколске установе, имамо сад комплетну целину и комплет уређен центар захваљујући са Градом Сомбором“, поручио је Форгић.
Овом приликом, градоначелник, Антонио Ратковић, навео је и будуће планове када је реч о изградњи путева и реновирању улица у самом Бачком Моноштору и додао шта нас још очекује од радова ове године.
„Очекујемо у наредном периоду и расписивање јавне набавке за изградњу тротоара у Ловачкој улици. Становници Месне заједнице „Бачки Моноштор“ изабрали су на партиципативном буџетирању овај пројекат, а на нама из Градске управе је да тај пројекат у овој години и реализујемо“, закључио је Ратковић.
Пут Моноштор-Купусина планиран је да се изгради у дужини од 5,5км, ширине од 5,5м, уз подршку Покрајинске Владе, а поред тог пута наставиће се и са улагањима и у другу путну инфраструктуру на целој територији Града Сомбора.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs