(ВИДЕО) Награђени најбољи ученици апатинске општине

Nagrađeni

Дан науке и рођендан Николе Тесле, 10. јул, у Апатину је обележен Свечаном академијом на којој су председница општине Апатин Дубравка Кораћ и њен заменик Радован Ђукић, доделили признања најбољим ученицима основних и средњих школа Општине Апатин.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025info (@025info_tv)


Председница општине Апатин Дубравка Кораћ је истакла велико задовољство великим бројем признања које су данас добили апатински ученици:“Имали смо преко 60 награђених ученика, тачније 62 награђена ученика, то се заиста није дешавало у претходном периоду. Ја бих пре свега желела да честитам ученицима на вредном раду и резултатима које су постигли и такође њиховим породицама и родитељима који су их подржали и наравно наставницима уз чије менторство су дошли до тих одличних резултата“, рекла је Кораћ.
Она је додала да општина Апатин подржава и промовише науку и успехе младих и да ће то чинити и убудуће кроз стипендије за средњошколце и студенте, који сваки месец добијају стипендију у износу од 9.000 динара.
У име награђених ученика захвалио се Никола Поповић, ученик трећег разреда Гимназије и стручне школе „Никола Тесла“, а на Свечаној академији одржано је и предавање под називом „Промоција науке и наука у школи“.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs