(ВИДЕО) Најмлађи Апатинци најбржи на манифестацији „Брзином до звезда“

У организацији Српског атлетског савеза, уз координацију локалних спортских савеза, под покровитељством компаније „Теленор“, реализује се пројекат „Брзином до звезда“, који окупља најмлађе атлетичаре. Тим поводом, данас су на стадиону ОФK „Младост“ у Апатину одржане трке на којима се окупило преко 90 такмичара. Деца из Западнобачког округа су се такмичила у две категорије и у обе су победници били из Апатина. 

Код девојчица победу је однела Милица Занзе, док је најбржи од дечака био Урош Мандић. Они ће, заједно са својим победничким тимовима, учествовати на републичком такмичењу, које ће се одржати 18. јула у Београду. Победницима је медаље и дипломе уручила председница општине Апатин, Дубравка Kораћ. 

  • Изузетно позитивни утисци. Преко 90 деце је учествовало на овом такмичењу и то је заиста леп дан за град и леп дан за Атлетски клуб Апатин, наравно за организатора овог такмичења, ја им се заиста захваљујем што су ово све направили на врхунском нивоу и желим много среће деци која су се пласирала на даље такмичење. Верујем да ће и тамо представљати наш град у најлепшем светлу, рекла је Дубравка Kораћ.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.