(ВИДЕО) Нова улагања у ОШ „Младост“ Пригревица

У Основној школи „Младост“ у Пригревици отпочели су радови на замени и санацији канализационих и водоводних цеви, као и комплетне санитарије. Након недавно завршене санације крова у овој школи, настављено је са даљом санацијом зграде, те је тим поводом школу обишао и Радован Ђукић, заменик председнице општине Апатин.

  • Замењене су канализационе цеви и биће земањена комплетна санитарија, а оно што је битно да се истакне јесте да, откако је именована помоћница председнице општине за омладину и образовање, она је урадила један елаборат о тренутном стању школа на територији општине Апатин и покушали смо да направимо негде јасну слику и преглед ситуације и да покушамо једно по једно да решавамо, рекао је Ђукић.

Према речима директорке школе, Евице Остојић, поред реновирања канализације и санитарија, очекују се у скоријој будућности и нови радови на побољшању услова за рад у школи.

  • Оно што у будућности очекујемо јесте да се направе пројекти за подове учионица, затим расвета, а планирамо такође и да пређемо на другу врсту грејања, с обзиром да се школа и даље греје на чврсто гориво, угаљ, што није адекватно данашњем времену, казала је Остојић.

Вредност радова на замени канализационих цеви и санитарије износи око 800.000 динара.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије