(ВИДЕО) Одржан 17. Сусрет љубитеља олдтајмер возила у Сомбору

BMW

Са преко осамдесет возила из целе Србије, те Хрватске, БиХ и Мађарске, седамнаести Сусрет љубитеља олдтајмера у организацији удружења Олдтајмер Креативни студио Дес Артс, на прави је начин отворио сезону војвођанских скупова. Традиционално окупљање почело је на платоу испред сомборске Градске куће, а топла и сунчана априлска субота привукла је бројну публику свих узраста.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Како је истакао Драган Бокун, један од организатора, број посетилаца на овогодишњој изложби је премашио сва очекивања, али истиче и велику подршку Града Сомбора: “Подршком Града и Туристичке организације успели смо да ту манифестацију организујемо. Јако је велики одзив, учинила је то и Корона, људи су били жељни мало сусрета и Сомбора. Време је лепо, грађани су присутни и мислим да је то довољно за Сомбор, да га препознају и да га воле“, рекао је Бокун.

Град је, као и претходних година, подржао ову манифестацију уз свесрдну помоћ Савета за безбедност саобраћаја: “Јако нам је драго да испред Агенције за безбедност саобраћаја Града Сомбора, који је и покровитељ ове манифестације, покажемо свима да смо лепи домаћини и да је безбедност на првом месту“, рекао је Ђорђе Зорић, члан Градског већа Града Сомбора.

Ове године се на Сусрет олдтајмера пријавило осамдесетак возила као и седамнаест мотоцикала, а како су предвидели организатори, након изложбе на Тргу Светог Тројства, сва возила су се упутила ка Стапару где је настављено дружење свих учесника.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије