(ВИДЕО) Од 16. децембра нова сезона клизалишта – бесплатне школе хокеја и клизања за децу

Klizalište Sombor

У четвртак, 16. децембра, на Тргу Светог Тројства почиње нова сезона клизања. Како би обрадовао све посетиоце, а посебно најмлађе Спортски центар „Соко“ је и ове године припремио богат програм.

Више информација дао нам је директор СЦ, Дарко Косановић.„Тренутно су у току завршне припреме клизалишта за почетак рада. Први део подлоге је већ направљен, након тога данас је стављена мрежа, после тога треба нам још неколико дана уколико буду добри временски услови, односно не буде превише падавина да клизалиште почне са радом. Оно што је новина ове године у односу на прошле године бесплатни садржаји ће се одвијати између преподневне и поподневне смене, тј. од 13.15 па до 14 часова ће бити бесплатна школа клизања то је предвиђено за децу од 5 до 10 година. Након тога још један бесплатан садржај у оквиру Спортског центра „Соко“, који ће одржати Хокејашки клуб „Алигатор“ из Сомбора, стартује од 14 часова, школа хокеја ће бити од 14 до 16 часова, а сви сва заинтересована деца могу лично да се јаве почевши од четвртка. Школа клизања ће почети наредног понедељка“, истакао је Дарко Косановић.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Радно време клизалишта је у две смене, прва од 9.30 до 13.15 часова, а поподневна смена од 14 до 21.30 часова. Такође, цена улазница је непромењена, односно 100 динара за децу, студенте и пензионере, а за одрасле 200 динара. Деца до 5 година не плаћају улаз.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије