(ВИДЕО) Отворена изложба „У сусрет фестивалу“

Izložba

У сусрет одржавању једне од највећих и најзначајних манифестација која се реализује у нашем граду, Културни центар „Лаза Костић“ Сомбор, сада већ традиционално, приредио је изложбу на отвореном, под називом „У сусрет фестивалу“. Свечано отварање изложбе уприличено је на углу улица Краља Петра И и Лазе Костић, а више о истој рекла нам је директорка Културног центра, Вешна Шашић.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


„Дакле изложба „У сусрет фестивалу“, традиционална изложба, која се дешава у том предфестивалском периоду. Аутори изложбе су овде са нама, то су Слађана Драгичевић, Миливоје Млађеновић, Дејан Подлипец и моја маленкост. Изложба садржи заправо приказ овог издања фестивала, од програма до слогана, до наше пројекције, наших жирија. Такође, сви материјали који су везани за филмове, фотоматеријали, плакати, филмови који се такмиче, филмови који су у пратећим селекцијама и оно што ми посебно волимо да истичемо, богат пратећи програм Еспресса у 11“, објашњава Шашић.
Такође, како Сомборски филмски фестивал ове године слави свој први мали јубилеј, односно 5 година од оснивања, а овогодишње јубиларно издање под слоганом „За оне који долазе“ посвећено је будућим генерацијама и слави младост, лепоту и таленат, директорка Културног центра још једном је позвала све посетиоце да дођу и уживају у изузетном програму, који је и ове године са посебном пажњом конципиран и креиран.
„Очекујемо вас. Очекујемо и наше најмлађе, јер овај фестивал заиста јесте посвећен њима. Ја се надам да ћемо ове године у публици имати много деце, много младих, као и претходних година“, истиче директорка Шашић.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs