(ВИДЕО) Почела реконструкција обилазнице од Апатинског до Стапарског пута

Obilaznica

Данас су у Сомбору започети радови на реконструкцији и рехабилитацији обилазнице од Апатинског до Стапарског пута. Радове је обишао градоначелник Града Сомбора, Антонио Ратковић, који је овом приликом изјавио следеће:

– У наредних пар месеци очекује нас више од 20 километара реконструкције и рехабилитације државних путева. Након ове обилазнице, креће се са радовима обилазнице од Суботичког пута до Безданског пута.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Градоначелник је најавио да ће, по завршетку наведених радова, бити реконструисан и пут до граничног прелаза Бачки Брег.

– Након завршетка радова на обилазници од Суботичког до Безданског, настављају се радови од Бездана ка Колуту, тако да комплетна деоница од Сомбора ка Бачком Брегу биће реконструисана, што је свакако био приоритет Града када је и започета она прва деоница од 14,5 километара.

Осим тога, Ратковић издваја још приоритетних радова планираних за реализацију у блиској будућности.

– У наредном периоду очекује нас и санација локалних путева, како у Граду, тако и у свих 15 насељених места, тако да ће Сомбор бити једно велико градилиште у наредним месецима.

Из Града поручују да ће се континуирано бринути о свим пројектима који су од виталног значаја за функционисање саобраћаја у локалној средини.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs