(ВИДЕО) Трофеј „Београдски победник“ краси витрине БК „Сомбор“

Prijem boksera

Поводом великог успеха који је остварио Јован Николић члан БК „Сомбор“, освајање трофеја „Београдски победник“, данас је градоначелник Сомбора Антонио Ратковић уприличио пријем за чланове и тренере БК „Сомбор“.

Како је истакао градоначелник, сомборски боксери су нас навикли на врхунске резултате, а Јованов тријумф и освајање „Београдског победника“ је заиста невероватан успех.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Јован истиче да је до титуле дошао у конкуренцији врхунских бораца и то из готово изгубљене ситуације:“У четвртфиналу сам победио Велшанина, у другом мечу сам победио Енглеза у полуфиналу и у трећем мечу сам савладао Казахстанца. Најтежи меч ми је био против Енглеза пошто сам губио прве две рунде и знао сам да морам да дам све од себе како бих пребацио водјство у моју корист и тако је и било“, рекао је Јован Николић.

По речима његовог тренера Зорана Брчулова, да би неко постао шампион потребно је много рада, а Јован је један од тих:“Сваки спортиста мора да има поверење у свог тренера, као што и тренер мора да има поверење у свог такмичара. Мора да буде одан и предан максимално, небитно да ли је то бокс, кикбокс, фудбал, кошарка, мора да буде фокусиран на свој циљ“.

Како истичу у БК „Сомбор“, свих ових резултата не би било да Град Сомбор није стао уз своје боксере, који то поверење враћају на најбољи могући начин, победама и трофејима.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs