(ВИДЕО) Упркос лошем времену веома добро посећен Предускршњи вашар у Апатину

Vašar

У Апатину се данас и сутра одржава традиционални Предускршњи вашар, манифестација изложбеног и продајног карактера.

Упркос лошем времену, готово 70 излагача је представило своје производе у пешачкој зони улице Српских владара, те су се на штандовима, по повољним ценама, могли купити разни лицидерски слаткиши, колачи и производи од меда, сувенири који симболизују Ускрс, разне руковотворине, али и одевни предмети и аксесоари ручне израде.

Осим изложбеног дела, организаори су припремили и културно уметнички програм за све посетиоце:„За данас је планирана дечија радионица од 16 часова, после тога ћемо имати наступ апатинских мажореткиња и за 18 часова је планиран наступ акустичне музике групе „Адагио“. То је оно што је наша жеља, али као што видите, време нам мало прави проблем“, рекао је Немања Јовић директор Туристичке организације Апатин.

Јовић је искорисио прилику да позове грађане да посете Предускршњи вашар јер је понуда заиста шаренолика и богата:“И овом приликом позивам све Апатинце и оне који су у околини да нас у ова два дана посете и да нам дају ветар у леђа да овакав вашар организујемо и наредне године“.

Предускршњи вашар у Апатину траје и током сутрашњег дана, а организатор је Туристичка организација Апатин.

Видео можете погледати ОВДЕ.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије