(ВИДЕО) Успешно реализована вежба „Сомбор 2023“

Pokazna vežba Sombor 2023

Предузеће за телекомуникације „Телеком Србија“ АД Београд, уз подршку Града Сомбора, организовало је показну вежбу спасавања у случају ванредне ситуације „Сомбор 2023“. Иван Глигорић, члан Штаба за ванредне ситуације Града Сомбора, рекао нам је нешто више о значају саме вежбе.
„Овакав вид вежбе Град Сомбор заиста подржава уз присуство свих субјеката, снага система заштите спасавања. Наравно да је јако битно да што више провежбавамо, како бисмо што успешније могли да се спремимо за евентуалне ванредне догађаје или катастрофе, тако да је циљ подизање укупне безбедности свих грађана на територији Града“, рекао је Глигорић.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Дејан Микулетић, шеф Службе за безбедност, одбрану, ванредне ситуације, физичку заштиту Сектора корпоративне безбедности „Телекома Србије“ истакао је, да је компанија „Телеком“ друштвено одговорна компанија, која испред себе као циљ ставља друштвену заједницу и потребе исте.
„У сарадњи са Градом Сомбором, Министарством унутрашњих послова, Црвеним крстом, Цивилном заштитом и свим осталим привредним субјектима „Пошта Србије“ организовали смо заједничку вежбу у циљу вежбе која ће показати како треба да функционишу локалне самоуправе у случају одређених инцидената“, поручио је Дејан Микулетић, испред компаније „Телеком“.
Учешће на вежби узели су радници „Телекома“ и Привредног друштва „Телус“, Ватрогасно-спасилачка јединица Сомбор, Црвени крст, јединица Цивилне заштите Града и Полицијска управа Сомбор.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs