(ВИДЕО) У суботу отварање базена Специјалне болнице за рехабилитацију Јунаковић у Апатину

У суботу, 19. јуна, отварају се базени Специјалне болнице за рехабилитацију Јунаковић у Апатину. Сви базени у склопу болнице ће радити у пуном капацитету, а у комплексу се налазе термални, олимпијски и рекреациони базени са скакаоницама. У претходном периоду улагало се у уређење простора, а припремни радови за само отварање се приводе крају. 

  • Тренутно су на базенима радови око прилаза тоалетима, урађени су радови око плажа, скакаонице и базена печурке, поставиће се сутра сигурносне стазе, гумиране, бришу се столице, припремају се ресторани, грил бар, коктел бар, тераса и ми се искрено надамо да ће гости и ове године бити задовољни нашом услугом, рекла је директорка болнице, др Драгана Мрђенов.

Ове године организује се бесплатна школа пливања за најмлађе, а часови почињу крајем јуна и трајаће током јула. 

  • Бесплатне школе пливања у организацији Спортског савеза Апатина, као и Пливачког клуба, под вођством професора Милорада Мрђе. Обука непливача одржаваће се у периоду од 9 до 11 часова,  уз будно око инструктора пливања, као и лиценцираних спасилаца. Викендом школа пливања неће радити, баш због безбедности деце која ће бити на обуци, додала је др Мрђенов. 

Улазнице ће коштати 300 динара за одрасле, 200 за пензионере, док је за децу и студенте цена 150 динара. Kомплекс ће бити отворен сваког дана од 9 до 19 часова.  

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs